Just nu sitter JAG på ett plan och myser!

Flygplanet lyfte för ett par timmar sedan från ett molnfritt, soligt land till ett annat fullt med blåst, regn och rusk. Trots detta tycker JAG att allt känns ganska ok, JAG har suttit in flygstolen i ekonomi-klass ordentligt, bläddrat igenom bladet ett par ggr om hur västarna ska användas, flytvästarna alltså. JAG erkänner att JAG var lite pirrig och hade sk. ”fjärilar i magen” (som min storasyster alltid brukar säga) strax innan planet lyfte, men nu känner JAG mig lugn och harmonisk. Kanske beror det på vad min bästa vän sagt, att ”det är farligare att åka bil än att flyga” eller på den Gin & Tonic JAG just smuttat på.

Nej, nu måste JAG sluta att blogga eftersom flygvärdinnan varit här ett par gånger och sagt till mig att det inte är tillåtet att surfa ombord på detta planet. Nu blir det till att sova ett tag, JAG har ju trots allt ett uppdrag att utföra i landet dit jag ska till. Nu återstår det bara att se om JAG har min vanliga otur och hamnar i en Slim burk, det ska visst vara lite trångare utrymme i dessa…

Ha det så bra, vi hörs och syns snart,

Mvh XK3Y

PS. Kika gärna in denna vackra bild på mig som en av flygvärdinnorna tog alldeles nyss =)

XK3Y På Resa